Muffinka proteinowo-czekoladowo-groszkowa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Mieszaj, aby przygotować muffiny białkowe. Niskokaloryczna i z odrobiną czekolady, którą pokochasz. Żadnych sztucznych składników, tylko 100% naturalne składniki.
Sposób przyjmowania
2 jajka (lub zamienniki wegańskie) + 100ml napoju roślinnego + 40ml oleju kokosowego (roztopionego) + Mieszanka Muffinów Okami. Mieszamy i pieczemy 15 minut w temperaturze 180 stopni.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
cukier kokosowy*, mąka owsiana* (bezglutenowa), skrobia kukurydziana* (bezglutenowa), czekolada kakaowa 70%* (pasta kakaowa, brązowy cukier, jądra kakaowe i masło kakaowe), izolat białka grochu* (9%), proszek bananowy*, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu). * Uprawiane organicznie.
Certyfikat
ES-ECO-001-CM Rolnictwo UE/POZA UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna413 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy8.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe72 g
-
Cukry34 g
-
Białka27.6 g
-
Sól0.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.