Krem waniliowy z fruktozą
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Babka waniliowa z fruktozą od Diet Radisson to pyszny preparat w proszku do przygotowania tarty waniliowej z fruktozą i kontrolowania ilości zwykłego cukru w diecie. Ł atwe i szybkie przygotowanie. Można go przygotować z mlekiem lub dowolnym napojem roślinnym.
Wskazanie
Nieruchomości:
- Wykonane z fruktozy, substancji słodzącej obecnej w wielu różnych owocach, zastępującej zwykły cukier.
- Przyczynia się do lepszej kontroli poziomu glukozy.
- Niższa kaloryczność niż konwencjonalny budyń, ponieważ fruktoza jest słodsza niż zwykły cukier, więc wymagana jest mniejsza ilość, zapewniając mniej kalorii.
Sposób przyjmowania
Zawartość koperty preparatu w proszku zaleca się wsypać do pół litra gotującego się mleka lub napoju roślinnego. Gotować przez 3 minuty, ciągle mieszając. Wlej do jednej lub kilku foremek i pozostaw do ostygnięcia na co najmniej 2 godziny. Unmold, czas podać.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Fruktoza Skrobia kukurydziana Zagęszczacz: karagen i mączka chleba świętojańskiego Barwniki: annato i kurkumina Wanilia.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna396 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe99 g
-
Cukry93 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białkag
-
Sól0.05 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.