Gar Agar-Agar w proszku
-
Udało mi się zrobić żelki dla dzieci
Preso per fare le caramelle gommose ai bambini
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
Używam go do wegańskich serów i deserów i bardzo mi odpowiada.
Lo uso para postres y quesos veganos y me va muy bien
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Indywidualne opakowanie jest bardzo praktyczne. Dobra cena.
Muy práctico el envase individual. Bien de precio.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Muszę tego spróbować, jeszcze tego nie zrobiłem.
Lo tengo que probar, aun no lo he hecho.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Idealny do gotowania, dobry i łatwy
Ideal para cocinar, bueno y fácil
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Gar Agar-Agar w proszku opinii
Based in 6 reviews
-
5 stars5
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Gar Agar-Agar w proszku od Ponagar ta prezentacja agar-agar jest doskonale dozowana, dzięki czemu idealnie nadaje się do przygotowania przepisów, ponieważ łatwiej i wygodniej jest mierzyć ilości
Wskazanie
Proszek Pronagar to agar-agar o wysokiej czystości, pozyskiwany wyłącznie z alg gelidium tradycyjnymi metodami, zdolny do tworzenia przezroczystej żelatyny roślinnej bardzo bogatej w rozpuszczalny błonnik i minerały, idealna do zagęszczania i żelowania potraw, bez dodawania aromatu.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z gustem konsumenta
Środki ostrożności
Nie zostały opisane.Składniki
Za 1 kopertę:
Agar agar (98,4%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna169 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.02 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Cukry0.1 g
-
Błonnik pokarmowy94.8 g
-
Białka1.2 g
-
Sól1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
3 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.