Bio Muffinki w gorzkiej czekoladzie
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Biocop Muffinki w gorzkiej czekoladzie wykonane z naturalnych składników i pochodzenia organicznego. Cukier trzcinowy i czekolada pochodzenia ekologicznego, cukier trzcinowy i czekolada Fair Trade oraz jaja z wolnego wybiegu.
Każde opakowanie zawiera 8 babeczek.
Sposób przyjmowania
Do spożycia o dowolnej porze dnia, na śniadanie lub przekąskę lub między posiłkami.
Warunki przechowywania
Przechowywać z dala od wilgoci i ciepła.
Składniki
całe JAJA*, mąka PSZENNA*, ciemna czekolada Fair Trade* (22%) (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, ekstrakt waniliowy*), brązowy cukier trzcinowy Fair Trade*, dezodoryzowany oleinowy olej słonecznikowy*, odwrócona laska trzciny cukrowej cukier*, naturalny aromat waniliowy* (alkohol*, wanilia*), proszek do pieczenia (dwuwinian potasu, wodorowęglan sodu), sól morska, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu*.
*z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna421 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy24.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe7.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe43.1 g
-
Cukry25.9 g
-
Błonnik pokarmowy2.2 g
-
Białka6.7 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.