Bezglutenowe ciasto marmurkowe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
Opis
Marmurkowy biszkopt Schär ma delikatną pastę o intensywnym smaku kakao i delikatną nutą wanilii. Czekolada i wanilia dodają smaku temu miękkiemu i delikatnemu bezglutenowemu ciastu, idealnemu na śniadanie, kawę lub spotkanie z przyjaciółmi.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać bezpośrednio.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów, soi i łubinu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Składniki
jaja**, cukier, oleje roślinne w zmiennej proporcji (słonecznikowy, palmowy), mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol; mąka kukurydziana, kakao w proszku* 1,4%, skrobia ryżowa, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancja zagęszczająca: guma guar, guma ksantanowa; błonnik roślinny (groch, ziemniak, babka płesznik, bambus, siemię lniane), substancje spulchniające: difosforan disodu, wodorowęglan sodu; sól, środek zakwaszający: kwas winowy; naturalny aromat.
**Jaja od kur hodowanych na ziemi.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna409 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy19 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe53 g
-
Cukry26 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka4.8 g
-
Sól0.81 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.