Bio deser z orzechów laskowych i kakao
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Deser budyniowy o smaku orzechów laskowych i czekolady.
Wskazanie
Naturgreen dokonuje rygorystycznego wyboru składników, stosując surowe normy produkcyjne oraz program identyfikowalności i kontroli na wszystkich etapach procesu produkcyjnego, aby zagwarantować najwyższą jakość swoich produktów.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać bezpośrednio lub stosować jako składnik przepisów kulinarnych.
Środki ostrożności
Ten produkt jest wytwarzany w zakładzie, w którym obsługiwane są suszone owoce, seler, soja i sezam.
Składniki
woda, cukier trzcinowy*, orzechy laskowe*(8%), skrobia kukurydziana*, częściowo odtłuszczone kakao*(2%), miazga kakaowa*(1%), skrobia z tapioki*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*.
(*) Składniki z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-024-MU
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna139 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe19 g
-
Cukry14.9 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka1.8 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.