Prep. Pieczenie i oddychanie Niskie białko
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Prep. Niskie białko do pieczenia i oddechowe z Sanavi to mąka szczególnie odpowiednia dla osób wymagających diety, ponieważ idealnie nadaje się do zastąpienia mąki pszennej w przepisach piekarniczych i cukierniczych.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie według gustu konsumenta
Warunki przechowywania
Przechowywać w świeżym i suchym miejscu.
Składniki
Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia tapioka, cukier trzcinowy, proszek glukozy, zagęszczacze (guma guar, hydroksypropylometyloceluloza), błonnik pokarmowy (inulina), czynniki zgazowujące (wodorowęglan sodu), emulgator (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych i E -481).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.