Klasyczne naleśniki ryżowe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dobre, chociaż bardziej podobają mi się z sezamem.
Buenas aunque me gustan mas con sesamo.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Smaczne, puszyste, chrupiące
Sabrosas, gorditas, crujientes
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobra, świeżo przygotowana, dobra i szybka obsługa, naprawdę bardzo szczęśliwy
Muy buenas la verdad, recién hechas, buen servicio y rápido, la verdad que muy contentos
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Smaczne, pulchne, chrupiące i w dobrej cenie
Sabrosas, gorditas, crujientes y buen precio
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Są najlepsi, w domu nie może ich zabraknąć
Son las mejores, en casa no nos pueden faltar
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Klasyczne naleśniki ryżowe opinii
Based in 63 reviews
-
5 stars55
-
4 stars8
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Co to są klasyczne naleśniki ryżowe?
Klasyczne naleśniki z brązowym ryżem firmy Biocop są lekkie i chrupiące , idealne do samodzielnego spożywania, jako substytut chleba lub w towarzystwie słodkich lub słonych składników.
Właściwości klasycznych naleśników ryżowych
Klasyczne naleśniki ryżowe Biocop są wytwarzane z ryżu pełnoziarnistego (nie mąki), co pozwala całkowicie zachować jego składniki odżywcze.
Zalety klasycznych naleśników ryżowych
Klasyczne naleśniki ryżowe to zdrowa przekąska, którą można spożywać o każdej porze dnia. Ponadto są hodowane ekologicznie, a po podgrzaniu w piekarniku uzyskują teksturę, jakby były świeżo wykonane. W sumie te naleśniki nie przytyją .
Ostrzeżenia klasycznych naleśników z ryżu
Mogą zawierać śladowe ilości sezamu.
Jak jeść klasyczne naleśniki ryżowe?
Te zdrowe naleśniki zaleca się spożywać w dowolnym momencie. Można je jeść samodzielnie lub w połączeniu ze słodkim i słonym . Można je również ogrzewać w piekarniku, aby uzyskać świeżą teksturę.
Sposób przyjmowania
Zaleca się jeść w dowolnym momencie. Można je spożywać samodzielnie lub w połączeniu na słodko i na słono. Można je podgrzewać w piekarniku, aby uzyskać świeżo upieczoną konsystencję.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu produktu, aby zachować najlepszą ochronę, pojemnik powinien być szczelnie zamknięty.
Składniki
Sól morska, brązowy ryż.
Certyfikat
CERTYZYTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna388 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe80.7 g
-
Cukry0.9 g
-
Błonnik pokarmowy3.4 g
-
Białka7.9 g
-
Sól0.28 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.