Ekologiczne bezglutenowe wafle kukurydziane
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Wafle kukurydziane to zdrowa i bezglutenowa propozycja, gdyż powstają ze starannie wyselekcjonowanych zbóż, które parzone są w wysokiej temperaturze.
Wskazanie
Wafle kukurydziane, zdrowa i bezglutenowa propozycja, są lekkie i chrupiące, doskonale zastępują pieczywo, mogą stanowić bazę do pysznych kanapek, są doskonałą propozycją na pyszne śniadanie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości sezamu.
Składniki
Kukurydza* (99%), sól.
(*) Produkt ekologiczny.
Certyfikat
IT BIO 009
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna379 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe82 g
-
Cukry0.4 g
-
Błonnik pokarmowy2.9 g
-
Białka8.8 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.