Ekologiczne bezglutenowe naleśniki ryżowe i komosy ryżowej
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Naleśniki z czarnego ryżu i komosy ryżowej powstają wyłącznie z ryżu pełnoziarnistego, a nasiona komosy ryżowej gotowane są w wysokiej temperaturze bez dodatku tłuszczu, idealnie nadają się jako lekka i chrupiąca przekąska, jako substytut chleba podczas posiłków, na śniadanie lub jako podwieczorek. Można je także posmarować konfiturą lub wykorzystać jako bazę do pysznych szaszłyków.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać sezam.
Składniki
Ryż brązowy* (88%), komosa ryżowa* (12%), sól.
(*) Produkt ekologiczny.
Certyfikat
IT BIO 009
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna391 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe78 g
-
Cukry0.9 g
-
Błonnik pokarmowy3.9 g
-
Białka9.2 g
-
Sól0.5 g
-
Fosfor148 mg
-
Magnezz383 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.