Cytrynowe Ciastka Makowe Z Obniżką Cukru
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ciasteczko z masłem cytrynowym i makiem o obniżonej zawartości cukru. Receptura bez oleju palmowego i bez substancji słodzących, bogata w błonnik, o obniżonej zawartości cukru (-46% w stosunku do średniej rynkowej).
Sposób przyjmowania
Idealne jako zbilansowana przekąska.
Środki ostrożności
Alergeny: Zboża zawierające gluten
Ślady: Mleko, nasiona sezamu, soja, jaja, łubin, orzechy.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem słonecznym.
Składniki
Mąka pszenna** T150 (pochodzenia francuskiego), brązowy cukier trzcinowy**, dezodoryzowany olej rzepakowy*, płatki żytnie*, płatki pszenne*, kęsy ryżu dmuchanego* (mąka ryżowa*), mak* (3,6%), włókno akacjowe *, olejek cytrynowy* (0,4%), sól morska, proszek do pieczenia: węglany amonu i sodu
(*) Składniki pochodzące z upraw ekologicznych
(**) Składniki pochodzące z upraw ekologicznych i sprawiedliwego handlu
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna467 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy19 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe62 g
-
Cukry17 g
-
Błonnik pokarmowy9.1 g
-
Białka7.4 g
-
Sól0.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.