Bezglutenowe ciasteczka Maria
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Nie zawiera proszku do pieczenia Wskazuje na brak drożdży lub pochodnych drożdży, ale może zawierać śladowe ilości.
Opis
Singlu Gluten Free Maria Cookies to pyszne ciastko bez drożdży.
Wskazanie
Idealny na śniadanie lub jako aperitif.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów i sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, po otwarciu przechowywać pojemnik zamknięty, spożyć w ciągu miesiąca.
Składniki
Skrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, cukier, mąka ryżowa, dekstryna kukurydziana, albumina jaja, płyn pasteryzowany, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), białko sojowe, dekstroza, substancje zagęszczające (guma guar i guma ksantanowa), aromaty, sól, substancje spulchniające (węglan sodowo-amonowy). ) i emulgator (lektycyna sojowa).
Może zawierać śladowe ilości orzechów i nasion sezamu.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna470 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy17 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukry19 g
-
Błonnik pokarmowy1.6 g
-
Białka4.2 g
-
Sól0.26 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.