chleb lniany
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
Opis
Chleb lniany na bazie mąki żytniej i siekanego ziarna pszenicy, bardzo bogaty w błonnik, wspomaga pasaż jelitowy.
Wskazanie
Wysoka zawartość błonnika, źródło Omega 3, bez dodatku cukru, wyprodukowana na zakwasie.
Środki ostrożności
Termin ważności: 30 dni od daty produkcji, czas uzyskany poprzez pasteryzację.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, bez kontaktu z podłogą i ścianami.
Po otwarciu opakowania zaleca się przechowywanie go w lodówce.
Składniki
Mąka żytnia (35%), mąka pełnoziarnista, siemię lniane brązowe (6,5%), woda, sól, drożdże organiczne, propionian wapnia (konserwant).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna223 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.72 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe36.12 g
-
Cukry1.11 g
-
Błonnik pokarmowy11.32 g
-
Białka6.7 g
-
Sól1.41 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.