Bułka tarta bezglutenowa Eko
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pangrattato to rodzaj bezglutenowej bułki tartej, która doskonale nadaje chrupkości potrawom, idealnie nadaje się do panierowania i zapiekania potraw, takich jak kurczak, ryba czy warzywa, nadając im chrupiący i pyszny finisz.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać sezam i soję.
Składniki
Mąka kukurydziana*, kukurydza*, olej słonecznikowy*, cukier*, sól.
(*) Produkt ekologiczny.
Certyfikat
IT BIO 009
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna382 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukry1.1 g
-
Błonnik pokarmowy5.9 g
-
Białka6.8 g
-
Sól1.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.