Bagietka białkowa o niskiej zawartości węglowodanów
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
Niski poziom węglowodanów Obniżona zawartość węglowodanów
Opis
Dozwolony jeden bardzo duży kęs. Jeśli nie lubisz bułek, ta bagietka będzie dla Ciebie idealna. Tyle, że wartości odżywcze są obłędne: 71% mniej węglowodanów i 192% więcej białka. To tak realne, że miłośnicy chleba nie mogą w to uwierzyć.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości jęczmienia, żyta, orkiszu, jaj, mleka, orzechów laskowych, sezamu i łubinu.
Składniki
Mieszanka białek (35%) (białko pszenne, mąka z nasion słonecznika, białko sojowe), mąka pełnoziarnista (17%), grys sojowy (12%), otręby pszenne (10%), nasiona lnu (7%), mączka sojowa ( 6%), mączka lniana (5%), błonnik owsiany (5%), sól (<2%), emulgator (<2%): lecytyna sojowa, regulator kwasowości (<2%): dioctan sodu, propionian wapnia, kwas sorbinowy, woda, drożdże.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna301 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy13 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe13 g
-
Cukry1.6 g
-
Błonnik pokarmowy12 g
-
Białka27 g
-
Sól1.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.