Babeczki białkowe o niskiej zawartości węglowodanów
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Niski poziom węglowodanów Obniżona zawartość węglowodanów
Opis
Roladki to pyszna przekąska. W przeciwieństwie do innych pieczywa pełnoziarnistego mają o 73% mniej węglowodanów. Jakby tego było mało, zawiera o 194% więcej białka. To przekąska bogata w białko i błonnik, która pozwala uzupełnić dzienne zapotrzebowanie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości jęczmienia, żyta, orkiszu, jaj, mleka.
Składniki
Mieszanka białek (35%) (białko pszenicy, białko soi, białko łubinu), mąka sojowa, mąka pszenna, mąka pełnoziarnista, grys sojowy, otręby sojowe, cukier, błonnik owsiany, sól, lecytyna słonecznikowa, dioctan sodu, nieaktywne drożdże.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna244 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe13 g
-
Cukry3.8 g
-
Błonnik pokarmowy8.2 g
-
Białka29 g
-
Sól1.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.