5% chleb żytni z nasionami lnu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
Bierzemy ją, gdy wychodzimy w góry, sycąc i pożywną.
Lo tomamos cuando salimos al monte, saciante y nutritivo.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
5% chleb żytni z nasionami lnu opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Organiczny chleb żytni pełnoziarnisty z 5% nasionami lnu z Pema lub pieczywa niemieckiego wytwarzany jest z naturalnych drożdży w trzech etapach, które oprócz tekstury i smaku zapewniają biodostępność składników odżywczych.
Dzięki naturalnym składnikom jest źródłem błonnika, zachowując jego smak i konsystencję oraz jest idealnym towarzyszem wszystkich posiłków.
Sposób przyjmowania
Do spożycia jako chleb stołowy, do przygotowania kanapek lub tostów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu produktu, dla lepszej konserwacji, pojemnik należy szczelnie zamknąć.
Składniki
ŻYTO * pełnoziarniste (częściowo jako naturalny zakwas) 49%, woda, siemię lniane * 5%, drożdże *, sól.
* Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
DE-OKO-001
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna193 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe31 g
-
Cukry3.4 g
-
Błonnik pokarmowy9.9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.