Przerwa na przekąskę Ciok
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Przekąska ciok firmy Schär to biszkopt z delikatnego ciasta, wypełniony pyszną śmietanką mleczną i pokryty lukrem kakaowym. Aperitif, który nie może być bardziej kuszący. Ponadto nie zawiera glutenu ani pszenicy, ani barwników.
Sposób przyjmowania
Zaleca się degustację na śniadanie lub jako przekąskę.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
cukier, oleje i tłuszcze roślinne w zmiennej proporcji (palmowy, z ziaren palmowych), syrop glukozowo-fruktozowy, jaja, woda, odtłuszczone mleko w proszku 7,2%, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, skrobia ryżowa, odtłuszczone kakao w proszku* 2,3%, emulgatory: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna sojowa; naturalne aromaty, błonnik z cykorii, sól, substancje spulchniające: glukono-delta-lakton, wodorowęglan sodu; substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna423 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy18 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe11 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe59 g
-
Cukry36 g
-
Błonnik pokarmowy1.1 g
-
Białka5.3 g
-
Sól0.42 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.