Bezglutenowe eko naleśniki ryżowe z sezamem
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Wafle ryżowe z sezamem, zdrowa i bezglutenowa opcja, ponieważ powstają ze starannie wyselekcjonowanych zbóż, które są parowane w wysokiej temperaturze.
Wskazanie
Wafle ryżowe z sezamem, zdrowa i bezglutenowa opcja, są lekkie i chrupiące, doskonale zastępują pieczywo i mogą stanowić bazę do pysznych, lekkich i apetycznych kanapek, są doskonałą opcją na pyszne śniadanie i sprawiają, że są idealne dla ludzi nietolerancja glutenu.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać soję.
Składniki
Ryż brązowy* (99%), sezam* (1%), sól.
(*) Produkt ekologiczny
Certyfikat
IT BIO 009
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna392 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy4.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe77 g
-
Cukry0.7 g
-
Błonnik pokarmowy3.7 g
-
Białka8.9 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.