Bezglutenowe Ciasto Śliwkowe
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
Opis
Bezglutenowe ciasto śliwkowe od Schar słodkie bezglutenowe z domieszką jogurtu.
Wskazanie
Schär to marka specjalnych bezglutenowych produktów dla osób z celiakią, która oferuje różnorodne produkty i przepisy oraz porady dla osób z celiakią lub nietolerujących glutenu.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, łubinu i orzechów.
Składniki
Jajka*, mąka ryżowa, cukier, wysokooleinowy olej słonecznikowy, woda, skrobia kukurydziana, odtłuszczony jogurt bez laktozy (odtłuszczone mleko bez laktozy) 5%, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol; białko jaja w proszku, skrobia ryżowa, błonnik roślinny (ziemniaczany, babka płesznik, bambus), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar; substancje spulchniające: difosforan disodowy, wodorowęglan sodu; sól, naturalny aromat.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna383 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy16 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe53 g
-
Cukry23 g
-
Błonnik pokarmowy2.4 g
-
Białka5.7 g
-
Sól1.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.