Bezglutenowe batoniki zbożowe z mieszanką owocową
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Batony z granolą to świetna przekąska nie tylko dla osób uczulonych na gluten. Batonik zawiera najlepsze połączenie bezglutenowych zbóż i orzechów.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać jako przekąskę, według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Produkt może zawierać mleko i inne orzechy.
Składniki
Prażone orzeszki ziemne (21,5%), syrop cukru inwertowanego, płatki ryżowo-kukurydziane (ryż (87,9%), cukier, mąka kukurydziana (2%), sól), ekstrudat ryżowy (ryż (93%), cukier trzcinowy, sól), suszone rodzynki (10,4%) (rodzynki (99,5%), olej słonecznikowy), syrop maltozowy, suszone morele (6,8%) (morele (95%), mąka ryżowa), słodzone jagody (6,8%) (jagody (50%), rozpuszczalna kukurydza Błonnik, cukier, olej słonecznikowy), prażone migdały (3,2%), dekstroza, mąka ryżowa, oleje roślinne (olej palmowy RSPO, olej shea), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna468 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy17 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe69 g
-
Cukry41 g
-
Błonnik pokarmowy4 g
-
Białka8 g
-
Sól0.15 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.