Bezglutenowe batoniki zbożowe z kawałkami czekolady
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Batony z granolą to świetna przekąska nie tylko dla osób uczulonych na gluten. Batonik zawiera najlepsze połączenie bezglutenowych płatków śniadaniowych i kawałków czekolady.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać jako przekąskę, według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe, mleko i orzechy.
Składniki
Syrop maltozowy, gorzka czekolada (18%) (cukier, masło kakaowe, odtłuszczone kakao w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna rzepakowa, ekstrakt waniliowy), płatki ryżowo-kukurydziane (ryż (87,9%)), cukier, mąka kukurydziana ( 2%), sól), ekstrudat ryżowy (ryż (93%), cukier trzcinowy, sól), ekstrudat z prosa (kasza jaglana (31%), kasza kukurydziana, ryż, cukier cukrowy, sól), czekolada (5%) (cukier, Masa kakaowa, masło kakaowe, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt waniliowy), fruktoza, oleje roślinne (olej palmowy RSPO, olej shea), substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol, naturalny aromat, emulgator: lecytyna sojowa
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna383 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy12 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe6.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe65 g
-
Cukry31 g
-
Błonnik pokarmowy2 g
-
Białka3.7 g
-
Sól0.23 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.