Paczka batoników wysokobiałkowych o niskiej zawartości węglowodanów (smak irlandzkiej śmietany)
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niski poziom węglowodanów Obniżona zawartość węglowodanów
Opis
Nowe batony Nutrisport Low Carbs High Protein dostarczają 20 g białka mleka o wysokiej wartości biologicznej i mniej niż 2 g cukrów w jednostce.
Ze względu na swój wspaniały skład i wysoką zawartość błonnika jest idealnym batonem do stosowania jako przekąska białkowa w dietach ujędrniających lub kontrolujących wagę (efekt sytości) oraz po wysiłku fizycznym, aby wspomóc regenerację mięśni po katabolizmie spowodowanym podczas treningu.
Wskazanie
Spożycie białka jest niezbędne dla wszystkich sportowców, którzy chcą mieć optymalny proces regeneracji i rozwoju mięśni. Osoby aktywne fizycznie mają większe zapotrzebowanie na białko niż reszta populacji, co oznacza, że muszą stosować zbilansowaną dietę uwzględniającą dzienny zanik mięśni.
Środki ostrożności
Spożywać po intensywnym wysiłku fizycznym lub jako przekąskę.
Składniki
Koncentrat białka mleka (38%), syrop oligofruktozowy, polewa maltitolowa (miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), syrop polidekstrozowy, substancja słodząca (syrop sorbitolowy), masło kakaowe, wiórki kokosowe, Ziarna kakaowe, olej słonecznikowy (Helianthus annuus), odtłuszczone kakao w proszku, polidekstroza, kompleks mineralny (cytrynian sodu, fosforan wapnia, fosforan sodu, chlorek potasu), aromaty (zawiera mleko) i naturalny słodzik (stewia: glikozydy stewiolowe).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna334 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy12 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe6.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe16 g
-
Cukry1.2 g
-
Błonnik pokarmowy23 g
-
Białka33 g
-
Sól0.9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.