Wegański tuntun z makreli z pomidorem Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Tuntún wegańska makrela z pomidorem Bio de Sol Natural to alternatywa dla ryb na bazie białek roślinnych i alg.
Sposób przyjmowania
Dodaj go do kanapek, sałatek lub jako przystawkę.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
sos pomidorowy* 49% (woda, przecier pomidorowy*, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, przyprawy*, sól morska i białko grochu*), uwodnione białka roślinne* 45% (woda, białko grochu* i bób*), Tamari sos sojowy* (woda, soja i sól), algi morskie* 1,4%, biały ocet*, sok z cytryny*, sól morska.
*Z upraw ekologicznych
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna116 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy4.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8.3 g
-
Cukry5.8 g
-
Błonnik pokarmowy3.3 g
-
Białka8.8 g
-
Sól1.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.