Wątróbka z dorsza wędzona w drewnie bukowym
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Wątróbka Dorszowa Wędzona W Drewnie Bukowym z Eckmühl Lighthouse oferuje klasykę dla miłośników wątroby Dorsza, tradycyjną wersję „wędzoną w drewnie bukowym”.
Wskazanie
Wątróbka z dorsza jest niesamowita na kanapie z aperitifem, rozłożona na małych maślanych grzankach lub blinach posypanych łzą cytryny. Jest również dostępny jako sałatka lub w verrines, rzeźbiony w carpaccio doprawionym skórką grejpfruta lub do zabawy z foie gras z morza, pozwalając mu pieprzyć i smażyć ze świeżym makaronem…
Warunki przechowywania
Aby w pełni cieszyć się jego smakami, należy je schować w lodówce na 2 godziny przed spróbowaniem.
Składniki
Dla 100 g:
Omega 3 (14 g), Wędzona wątróbka dorszowa z drewna bukowego, Wyciśnięty olej.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna560 g
-
Tłuszcze / Lipidy59 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe9.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.3 g
-
Cukry0.1 g
-
Białka4.6 g
-
Sól0.8 g
-
Witamina D56 μg
-
Witamina A10000 μg
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe23 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe18 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.