Rillettes z tuńczyka
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Rillettes z tuńczykiem latarni morskiej Eckmühl są gotowane z tuńczykiem żółtopłetwym, trzeźwym i smacznym przepisem na udany nieoczekiwany aperitif.
Wskazanie
Tuńczyk żółtopłetwy, z gęstym, gryzącym miąższem, jest doskonałą alternatywą do jedzenia mięsa. Ta „bomba białkowa”, czasem nazywana „stekiem morskim”, jest prostym jedzeniem, docenianym przez dzieci i nadającym się do tysiąca i jednego dnia przepisów na najbardziej wyszukane preparaty.
Składniki
Dla 100 g:
Tuńczyk żółtopłetwy (64%), Omega 3 (0,6 g), woda, cebula, olej słonecznikowy, czosnek, liść laurowy, odtłuszczone mleko w proszku, białe wino, guma z nasion guar.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna200 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy13 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.8 g
-
Cukry0.8 g
-
Białka20 g
-
Sól1 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe3.2 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe6.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.