Polędwiczki z tuńczyka w krystalicznej oliwie z oliwek
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Lekki tuńczyk w oliwie z oliwek, który wybiera najlepsze kawałki z Atlantyku i wprowadzamy je ręcznie do każdego słoika. Rezultatem są aksamitne polędwiczki z tuńczyka o czerwonawym kolorze, zwartej konsystencji i niesamowitym smaku. Spróbuj, a zostaniesz uzależniony na zawsze. Twoje przepisy zdobędą dużo punktów.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywanie według gustu konsumenta
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki
Lekki tuńczyk, oliwa z oliwek i sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna204 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy12 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka24 g
-
Sól1.9 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe4.1 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe5.9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.