Papryka Piquillo w Paskach Eco
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Uwielbiam pieczoną paprykę, a te są pyszne
Me encantan los pimientos asados y estos, están buenisimos
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Papryka Piquillo w Paskach Eco opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
CalValls-2 Papryka Piquillo w paskach to wykwintna odmiana wybornego mięsa, bardzo smaczna i często lekko pikantna.
Wskazanie
Uprawiane w Navarra zgodnie z metodą rolnictwa ekologicznego. Ręcznie wykonane w bezpośrednim płomieniu, obrane na sucho i ręcznie pakowane.
Sposób przyjmowania
Zaleca się, aby dopasować do konsumenta.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce (od 0 do 3 ° C).
Składniki
Dla 100 g:
Sól morska, czosnek, pieprz Piquillo.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna38 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe7 g
-
Cukry4.6 g
-
Błonnik pokarmowy1.6 g
-
Białka2 g
-
Sól0.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.