palmowy san parmezan
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Wegańska i ekologiczna alternatywa dla twarogu, przygotowana ze sfermentowanego mleka migdałowego. Anyż to suchy, brązowy owoc w kształcie ośmioramiennego kwiatu. Ma ciepły smak i aromat lukrecji z lekko odrętwiającym i słodkim efektem na języku.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z gustem konsumenta.
Składniki
Napój migdałowy (migdały*, woda, fermentowane kultury warzywne), agar-agar*, sok z cytryny*, oliwa z oliwek i sól morska.
(*) z rolnictwa ekologicznego.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna575.8 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy43 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe23.2 g
-
Cukry3.6 g
-
Błonnik pokarmowy13.6 g
-
Białka24 g
-
Sól0.86 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.