Naturalne białko z łososia sockeye
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
Opis
Naturalne białko łososia sockeye firmy Frinsa produkowane jest z łososia norweskiego, konserwowanego, bez skóry i kości, gotowego do spożycia. Kawałek świeżej polędwicy konserwowej z wodą i solą, niewędzonej.
Wskazanie
Wykonane z łososia norweskiego o wadze od 3 do 5 kg, bez skóry i kości. Łosoś to bardzo tłusta i tłusta ryba ze względu na zawartość kwasów Omega 3.
- Ekskluzywny proces konserwowania surowego surowca i sterylizacji w wysokiej temperaturze bez dalszego gotowania, pozwala zachować właściwości produktu oraz zmiękcza i przyspiesza trawienie.
- Wysoce korzystna żywność dla sportowców, osób na diecie białkowej lub dla zdrowej diety.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować bezpośrednio według gustu konsumenta.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Łosoś -Salmo salar-, woda, sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna224 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy14.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka22.5 g
-
Sól1.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.