Morszczuk, naturalne białko
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
Opis
Naturalne białko morszczuka Frinsa produkowane jest z półświeżego morszczuka, wolnego od anisaki, bez skóry i kości. Dzięki całemu smakowi i delikatności stanowi luksus odżywiania i zdrowego odżywiania.
Wskazanie
Morszczuk przylądkowy to biała ryba pochodząca z południowo-wschodniego Oceanu Atlantyckiego (wybrzeża Republiki Południowej Afryki).
- Przygotowane z polędwiczek z morszczuka bez skóry i kości, zalewanych własnym bulionem.
- Wyprodukowano w Hiszpanii w ekskluzywnym procesie surowego puszkowania i sterylizacji wodą i solą we własnym soku w wysokiej temperaturze, która zachowuje swoje właściwości.
- Idealny do prowadzenia zdrowej diety oraz dla dzieci.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować bezpośrednio według gustu konsumenta.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Cape Hake -Merluccius capensis-, woda, sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna85 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka18 g
-
Sól1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.