Koper włoski tarty eko
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Koper lokalny tarty Eco firmy Bionsan to sfermentowana żywność, która ma ogromne właściwości zdrowotne. Ta żywa żywność jest pełna probiotyków, które pomagają nam cieszyć się pełną życia florą mikroorganizmów i przyswajać składniki odżywcze z pożywienia, które spożywamy.
Wskazanie
Koper włoski wyróżnia się tym, że wspomaga trawienie, pomaga eliminować gazy i zwalczać zatrzymywanie płynów. Jest bogaty w żelazo i przeciwutleniacze. Ma wysoką zawartość błonnika, soli mineralnych (potasu, wapnia, magnezu i fosforu) oraz witamin A i B3.
Sposób przyjmowania
Polecana jest jako przyprawa do każdego dania: śniadania, obiadu czy kolacji. Można je również miksować i robić sosy i kremy do spożycia ze zbożami, roślinami strączkowymi, ziemniakami, mięsem itp. Istnieje nieskończenie wiele możliwych kombinacji.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości glutenu, soi i sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
koper włoski*, kefir wodny*, ocet jabłkowy*, kolendra*, sól morska.
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna38 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.01 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.6 g
-
Cukry0.4 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka1.1 g
-
Sól1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.