Filety z makreli marynowane w cytrynie i bazylii
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Filety z makreli marynowane w cytrynie i latarni morskiej z Eckmühl oferują przepis pełen świeżości i smaku, oferowany wszystkim dzięki niskiej zawartości soli.
Wskazanie
Makrela, znana ze swojego charakterystycznego smaku, jest również doceniana za delikatne i lekkie miąższ, zarówno jędrny, jak i delikatny.
Składniki
Dla 100 g:
Cytryna (3%), Omega 3 (1,9 g), Bazylia (0,6%), Woda, Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, Olejek eteryczny z cytryny, Cukier brązowy, Drożdże niepełnosprawne, Filety z makreli, Ocet alkoholowy, Ocet wino białe, wino białe, chlorek potasu, mąka z nasion guar.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna175 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy11 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Cukry0.6 g
-
Białka18 g
-
Sól0.36 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe5 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe2.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.