Zupa z czerwonej soczewicy, kokosa i curry
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Priméal zaprasza w podróż z zupą inspirowaną tradycyjną kuchnią indyjską. Z naszą ofertą kolorowych warzyw gotowanych w mleku kokosowym z nutą curry. Wyprodukowano w Pas-de-Calais.
Sposób przyjmowania
W rondlu podgrzewaj na małym ogniu, regularnie mieszając, nie dopuszczając do wrzenia.
Składniki
Woda, warzywa* (marchew* (19%), ziemniaki*, dynia*), nawodniona soczewica koralowa* (8%), mleko kokosowe* (ekstrakt z kokosa*, woda)
(ekstrakt z kokosa*, woda) (7%), mąka ryżowa*, sól, mieszanka curry* (0,1%) (przyprawy*, czosnek*).
*uprawiane ekologicznie.
Certyfikat
FR-BIO-10
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna27 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe1 g
-
Błonnik pokarmowy0.7 g
-
Białka0.4 g
-
Sól0.48 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.