wegańska zupa z komosy ryżowej
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Bez dodatku soli Do produktu nie dodano sodu lub soli.
Opis
Trevijano Vegan Quinoa Soup to odwodniony preparat do zupy, zrobiony z mieszanki komosy ryżowej i soczewicy z warzywami, dzięki któremu szybko, łatwo i prosto przygotujesz zupę o smaku najbardziej tradycyjnej kuchni.
Wskazanie
Quinoa ma wiele właściwości i dzięki niej przygotowaliśmy tę wegańską, oryginalną, zabawną i bardzo smaczną zupę.
Sposób przyjmowania
Do rondla zaleca się wlać 25 g zupy z komosy ryżowej (2,5 łyżki stołowej). Dodaj 375 ml wody, 2 g soli (lub do smaku) i łyżkę oleju. Gdy zacznie się gotować, gotuj na średnim ogniu przez 20-25 minut.
*Do ugotowania całej torebki użyj 3 litry wody i 16 g soli (lub do smaku).
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości glutenu, sezamu, orzechów laskowych i selera.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Komosa królewska, czerwona soczewica, cebula, ziemniak, suszony pomidor, czerwona papryka, por.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna328 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe48 g
-
Cukry2.3 g
-
Błonnik pokarmowy22 g
-
Białka16 g
-
Sól0.17 g
-
Magnez1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.