NAT-ALI
Fermentacja na mieszany deser jogurtowy
16,52 zł Msrp Price 17,89 zł
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Fermentacja na mieszany deser jogurtowy

2 saszetki po 6g
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Dwie korzystne bakterie w jogurcie to Streptococcus thermophilus i Lactobacillus bulgaricus. Oba działają w symbiozie, przekształcając mleko w jogurt w temperaturze plus minus 40°C. Torebka z podwójną dawką pozwala na przygotowanie 8 jogurtów o pojemności 125 ml.
Zobacz opis
16,52 zł Msrp Price 17,89 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
  • Ecocert
    Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO

Opis

Pytania i odpowiedzi (4)

Opis

Dwie korzystne bakterie w jogurcie to Streptococcus thermophilus i Lactobacillus bulgaricus. Oba działają w symbiozie, przekształcając mleko w jogurt w temperaturze plus minus 40°C.

Torebka z podwójną dawką pozwala na przygotowanie 8 jogurtów o pojemności 125 ml.

Wskazanie

Dwie pożyteczne bakterie fermentacji jogurtowej: Streptococcus thermophilus i Lactobacillus bulgaricus działają w symbiozie, przekształcając mleko w jogurt w temperaturze plus minus 40°C.

Sposób przyjmowania

Ferment rozpuścić w 2 łyżkach mleka.

Dodaj według swojego przepisu cukier, dżem, aromaty...

Ostudź i pozwól ostygnąć przez kilka godzin, zanim spróbujesz.

Warunki przechowywania

Przechowywanie proszku najlepiej w temperaturze poniżej +18°C dla lepszej wydajności fermentacji.

Składniki

Mleko w proszku*, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus.
* Produkty z upraw ekologicznych.

Certyfikat

FR-BIO-01 Rolnictwo UE

SKU: LP-0097387
BBFUP9SMR64

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    322 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    1.4 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    0.1 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    47 g
  • Cukry
    47 g
  • Błonnik pokarmowy
    g
  • Białka
    31 g
  • Sól
    0.5 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

4 pytania

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.