Tekka
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
Opis
Tekka de Mimasa to przyprawa bardzo yang wykonana z różnych składników typowych dla japońskiej tradycji.
Wskazanie
Pomaga w trawieniu i oczyszczaniu krwi, zapewniając jednocześnie więcej energii.
Sposób przyjmowania
Zaleca się dodawanie pół łyżeczki (np. Kawy) tekki na talerzu z płatkami lub warzywami, raz lub dwa razy w tygodniu. Jest to najbardziej odpowiedni sposób na jego spożycie, ponieważ zapewnia przyjemny smak potrawie. Można go również przyjmować bezpośrednio, ale w takim przypadku może smakować zbyt mocnie dla wrażliwych podniebień.
Składniki
Hatcho miso (63,3%), pasta sezamowa (9,6%), olej sezamowy (7,9%), marchew (6,3%), łopian (6,3%), korzeń lotosu (6,3%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna459 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy31 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe4.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe25 g
-
Cukry1 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka26 g
-
Sól4.4 g
-
Sód4.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.