Sos sojowy Shoyu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Wytwarzany z soi i pszenicy sos Shoyu Priméal oferuje gładki i delikatny smak w przepisie bez dodatków i dodatku cukru**.
Wskazanie
Pochodzi z Japonii i stała się podstawą kuchni azjatyckiej.
**zawiera naturalne cukry.
Sposób przyjmowania
Idealny jako uzupełnienie wszelkich przypraw, woków, zup czy sałatek, może również zastąpić sól w preparatach.
Środki ostrożności
Zawiera gluten i soję.
Warunki przechowywania
Przechowywać z dala od światła i ciepła.
Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i szybko spożyć.
Składniki
Woda, ziarna soi* (22,9%), pełnoziarnista pszenica*, sól morska, fermenty koji: Aspergillus oryzae* z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo Poza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna78 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe5.8 g
-
Cukry1.6 g
-
Błonnik pokarmowy0.7 g
-
Białka9.6 g
-
Sól14.7 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.