Sos sojowy Shoyu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Podoba mi się, bo jest gładka. Używam go do przecierów, warzyw i sałatek jako dressing.
Me gusta porque es suave. La uso en purés, verduras y ensaladas como aliño.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dokładnie to, czego się spodziewałem, idealne
Justo lo que esperaba, perfecto
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dobra jakość za rozsądną cenę
Buena calidad a un precio razonable
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Wybrałem ten produkt, aby zrobić napój z umeboshi. Do tej pory robiłem to z normalnym sosem sojowym, ale jest to lepsze, ponieważ shoyu wymaga długiego procesu fermentacji. Taka jest różnica w przypadku zwykłego sosu sojowego. Smak jest łagodniejszy, bardziej mi się podoba.
Elegí este producto para hacer la bebida con umeboshi. Hasta ahora lo hacía con una salsa de soja normal, pero esta es mejor ya que el shoyu lleva un proceso de fermentación largo. Esa es la diferencia con una salsa de soja normal. El sabor es más suave, a mi me gusta más.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Sos sojowy Shoyu opinii
Based in 5 reviews
-
5 stars5
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Sos sojowy Biocop Shoyu z pszenicą o łagodnym i śródziemnomorskim smaku, idealny w kuchni.
Wskazanie
Pomaga wzmocnić smak Tradycyjna japońska metoda fermentacji płynnej. W otwartych kadziach, w temperaturze pokojowej. Niefiltrowane, ale dekantowane, aby zachować swoje właściwości (smak, zapach, kolor). Adnotacja: CCPAE
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotować z warzywami, warzywami, zupami i gulaszami, robić sosy i ubierać sałatki, wodorosty, płatki zbożowe, smażone warzywa, mięso i ryby.
Warunki przechowywania
Chronić przed światłem słonecznym. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Woda, sól morska, soja, cała pszenica, Aspergillus oryzae.
Certyfikat
CCPAETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna57.32 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy10 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe10 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.1 g
-
Cukry0.6 g
-
Błonnik pokarmowy0.5 g
-
Białka8.03 g
-
Sól17 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.