Sos sojowy Bio shoyu
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sos sojowy Bio shoyu wyprodukowany ze składników pochodzących z upraw ekologicznych. Jest to bardzo aromatyczny sos idealny do kulinarnych przetworów.
Sposób przyjmowania
Idealne do mięs, ryb, warzyw, sałatek i dressingów.
Środki ostrożności
Zawiera gluten i soję.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po użyciu dobrze zamknij pojemnik.
Składniki
Woda, soja*, sól, pełnoziarnista pszenica*. *= rolnictwo ekologiczne.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna59 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.05 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.05 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.1 g
-
Cukry0.9 g
-
Białka8.5 g
-
Sól14 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.