Sos sojowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Zdecydowanie moja ulubiona marka
Mi marca favorita con diferencia
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Uwielbiam wlewać do mąki kilka kropel do zbóż, urobku lub sałatki z oliwą, to jest bardzo smaczne.
ME ENCANTA PONER UNAS GOTAS EN LA COMIDA AL CEREAL, LEGUMBRE O ENSALADA CON EL ACEITE QUEDA MUY SABROSO.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Łagodny smak. Trochę soli. Idealny do dań i gotowania
Suave sabor. Poca sal. Perfecto para acompañar platos y cocinar
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Sos sojowy opinii
Based in 4 reviews
-
5 stars3
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Sos sojowy Mimasa jest idealnym dodatkiem o takich samych właściwościach jak Tamari-Shoyu, jego proces fermentacji jest przyspieszony, aby osiągnąć tańszy produkt przy zachowaniu wysokiego poziomu jakości.
Składniki
Woda (54,2%), Soja (15,4%), Pszenica (15,4%), Sól morska (14%), Alkohol (1%), Nasiona Koji
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna70 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8.7 g
-
Cukry2 g
-
Białka8.3 g
-
Sól5.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.