Sos pomidorowy z ricottą Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Gotowy do spożycia sos z pulpy pomidorowej, suszonych pomidorów oraz sera ricotta i pecorino, doprawiony olejem i przyprawami.
Sposób przyjmowania
Idealna jako przyprawa do dań makaronowych.
Wskazane jest, aby go trochę podgrzać przed spożyciem.
Środki ostrożności
Alergeny: Mleko i produkty pochodne
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej i z dala od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i najlepiej spożyć w ciągu 3-4 dni.
Składniki
pulpa pomidorowa** 54%, suszone pomidory** 31,3%, ser ricotta* (serwatka*) 8%, cebula** 2,2%, ser pecorino* (mleko owcze*, sól, podpuszczka) 1%, olej słonecznikowy* 1%, oliwa z oliwek extra virgin** 1%, bazylia** 0,8%, płatki ziemniaczane* 0,6%, sok z cytryny** 0,1%. * Z rolnictwa ekologicznego.
**Z rolnictwa biodynamicznego.
Certyfikat
Instytut Certyfikacji Etycznej i Środowiskowej Włochy ICEA
rolnictwo UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna85 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe5.3 g
-
Cukry4.8 g
-
Błonnik pokarmowy3.1 g
-
Białka6 g
-
Sól0.7 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.