Ryż miso i ciecierzyca eko
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Używam go do robienia sobie miso. Na co dzień jest bardzo smaczna, a jednocześnie dostarcza bardzo ważnych dla jelit enzymów.
Lo utilizo para hacerme miso. Todos los días está muy rico y además aporta fermentos muy importantes para el intestino
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Wysokiej jakości produkt przeciwstarzeniowy
PRODUCTO ANTIAGING ALTA CALIDAD
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Aby zrobić zupę miso, jest bardzo smaczna
Para hacer sopa de miso, muy rico
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobre, delikatniejszy smak. To już część codziennego życia.
Muito bom, um sabor mais suave. Já faz parte do dia a dia.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Wszystkie produkty tej marki są świetne.
Buenísimos todos los productos de esta marca
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ryż miso i ciecierzyca eko opinii
Based in 6 reviews
-
5 stars6
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Miso z ciecierzycy i ryżu nie zawiera soi i jest najbardziej śródziemnomorskim miso. Jest substytutem diet o niskiej zawartości soli.
Wskazanie
Niepasteryzowane, fermentacja minimum 3 miesiące. Wykonane z organicznego ryżu i soli z Parku Przyrody Ebro Delta oraz ciecierzycy z Kastylii la Mancha.
Sposób przyjmowania
Zalecenia dotyczące stosowania:
- Dodaj łyżkę stołową do dowolnej zupy i masz zupę miso. Dodaj przy wyłączonym ogniu, aby zachować właściwości probiotyczne. Dobrze wymieszaj, aby miso się rozpuściło.
- W winegretach i sosach zapewnia większą głębię smaku.
- Jako substytut soli pozwoli osiągnąć to samo zasolenie przy niższym spożyciu soli.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości glutenu.
Warunki przechowywania
W chłodnym i suchym miejscu, z dala od światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 2ºC do 6ºC. Jest to produkt żywy, niepasteryzowany, kolor z czasem będzie się zmieniał, ciemniejąc.
Składniki
Brązowy ryż*, ciecierzyca*, woda, sól morska, koji. (*) Składniki z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna200 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe40 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka10 g
-
Sól1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.