Pomidorowa passata
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Pomidorowa passata, którą można nazwać „passata”, to coulis pomidorowe jest wytwarzane we Włoszech i uzyskiwane ze świeżych pomidorów również uprawianych we Włoszech. Priméal wybrał południe Półwyspu, ponieważ hojne słońce, które tam świeci, gwarantuje słodki i pachnący smak dzięki tej Passacie.
Wskazanie
Jest doskonałą bazą do przygotowywania wszystkich pomidorów na ciepło lub na zimno. Możesz go wzbogacić warzywami i przyprawami, a następnie zrobić zupy, sosy, dodatki do pizzy.
Środki ostrożności
Brak alergenów. Ślady alergenów, skontaktuj się z nami
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym, umiarkowanym miejscu, z dala od światła. Zachowaj spokój po otwarciu i zużyj w ciągu 4 dni.
Składniki
Sól morska, Pomidor, Pomidory.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna25 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3.8 g
-
Cukry3.8 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka1.6 g
-
Sól0.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.