Pesto rosso z suszonych pomidorów z pecorino i migdałami
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pesto rosso z suszonych pomidorów z pecorino i migdałami, szczególnie smaczna receptura z serem, która łączy w sobie typowe bogactwo i konsystencję pesto, prostotę i świeżość pomidora i bazylii. Pesto Rosso jest wykonane z najwyższej jakości naturalnych składników niezbędnych do kuchni śródziemnomorskiej.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać jako przyprawę do dań makaronowych.
Środki ostrożności
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć najlepiej w ciągu 10 dni.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej z dala od źródeł ciepła.
Składniki
Oliwa z oliwek extra virgin, suszone pomidory, pulpa pomidorowa, orzechy nerkowca, ser pecorino, orzeszki pinii, sól, kwas mlekowy, proszek czosnkowy, sok z cytryny.
Certyfikat
IT-BIO-006
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna351 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy33.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe5.25 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.4 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy3.8 g
-
Białka4.12 g
-
Sól1.34 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.