Pasta z czerwonego curry
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Niewystarczająco ostry jak na mój gust i zbyt płynny produkt
Pas asser épicé à mon goût et produit trop liquide
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Pasta z czerwonego curry opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star1
Opis
Pasty curry są koniecznością dla każdego, kto ma egzotyczne podniebienie, ale często są one obciążone skrobią i olejem słonecznikowym.
Nasza pasta curry to intensywna kombinacja czerwonej papryki, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, cytryny i wielu wybranych przypraw, które wyzwalają jej właściwości przeciwutleniające i przeciwzapalne.
Zadbaj o swoją skórę, układ odpornościowy i mikroflorę podczas wypełniania wszystkich potraw smakiem, a to pozwoli Ci w kilka chwil przygotować curry, dodając je do sosu z przepisu, który gotujesz.
Ta kombinacja pomoże Ci również uregulować poziom cukru we krwi, poprawić trawienie oraz zwalczać wirusy i bakterie.
Wskazanie
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
Najlepszy tłuszcz dla naszego układu krążenia. Pomaga spowolnić starzenie i poprawić wygląd naszej skóry.
Cytrynowy
Cytrusy bogate we flawonoidy i przeciwutleniacze zdolne do walki ze starzeniem i wolnymi rodnikami.
Ożywić
Naturalny środek przeciwzapalny, bardzo skuteczny w łagodzeniu problemów jelitowych i poprawie naszego trawienia. Szczególnie przydatny w walce z uczuciem mdłości.
Kurkuma
Dzięki intensywnemu i gorzkiemu aromatowi jest par excellence przeciwzapalnym. Przydatny w łagodzeniu bólu stawów, stanów zapalnych i poprawie problemów trawiennych.
Kminek
Jedna z najwybitniejszych przypraw ze względu na swoje właściwości trawienne. Pomaga zapobiegać tworzeniu się gazów, obrzękom brzucha i ciężkim trawieniom.
Czosnek
Świetny naturalny antybiotyk, bogaty w substancje przeciwutleniające i zdolny do ochrony naszego układu sercowo-naczyniowego.
Sposób przyjmowania
Użyj makaronu jako sosu lub dodaj go do bulionu mięsnego, rybnego lub warzywnego, aby przekształcić go w curry. Rozcieńczenie go wodą lub bulionem pomoże złagodzić jego smak.
Składniki
Czerwona papryka, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z cytryny, czosnek, imbir, kurkuma, sól, kminek, czarny pieprz i nasiona kolendry. (*) Z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna149 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy12 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8 g
-
Cukry4.1 g
-
Białka1.3 g
-
Sól0.56 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.