Organiczne pesto rosso
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Emile Pesto rosso bio szczególnie dobrze komponuje się z makaronem, ryżem i ziemniakami gotowanymi na parze. Może być podawany jako toast i używany do ozdabiania twoich prowansalskich ciast i ciast.
Wskazanie
Podczas całego procesu zaopatrzenia Emile Noël zajmuje się szacunkiem dla Ziemi i ludzi, którzy ją uprawiają. Od sadzenia po butelkowanie, zachowują odpowiedzialne podejście i zrównoważony rozwój na wszystkich kontynentach.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie do ozdabiania ciast i ciastek prowansalskich, można je również podawać jako tosty.
Składniki
Bazylia (12,8%), suszone pomidory (7%), parmezan (6,1%), orzechy sosny (6,1%), olej słonecznikowy (3%), cukier, czerwona papryka, cebula, koncentrat cytrynowy, marchew, oliwa z oliwek extra virgin olive, woda, seler, pieprz, czosnek, natka pietruszki, majeranek.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna300 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy20.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe12.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe24.1 g
-
Cukry19.3 g
-
Białka4.6 g
-
Sól4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.