Organiczne klarowane kozie masło ghee
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Uwielbiam smak i konsystencję. Używaj do barów i przygotowywania potraw.
Adoro o sabor e a textura. Uso para barra e confecionar pratos.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Organiczne klarowane kozie masło ghee opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Klarowane kozie masło ghee to produkt wytwarzany z mleka koziego. Jest to masło klarowane, znane również jako ghee, które otrzymuje się poprzez usunięcie płynnej części masła i zachowanie jedynie tłuszczu stałego.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować według gustu konsumenta. Można go używać do gotowania lub smażenia w wysokiej temperaturze, ponieważ ma wysoką temperaturę dymienia i nie pali się łatwo. Można go również wykorzystać do przygotowania deserów lub jako pasta do smarowania.
Składniki
Tłuszcz z mleka koziego bez wody*
(*) Rolnictwo organiczne.
Certyfikat
ES-CT-AE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna884 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy99.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe75.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białkag
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.