Ekologiczne niepasteryzowane miso z ciecierzycy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Odkryj nowe miso z ciecierzycy od Finestra sul Cielo. Miso bez soi i niepasteryzowane, wykonane z ekologicznej ciecierzycy, sfermentowanego ryżu i soli morskiej.
Wskazanie
Wytwarzany zgodnie z tradycyjnymi japońskimi metodami i fermentowany przez 2-3 miesiące, co nadaje mu bogaty, łagodny smak, który łączy słodki smak ciecierzycy ze smakiem umami tradycyjnego miso.
Bardzo wszechstronny w kuchni, pozwala przygotować bogatą zupę miso, gulasze warzywne, użyć go jako dressing, a nawet nadać pikantnemu akcentowi pysznemu tostowi z tahini, awokado i ciecierzycy.
Sposób przyjmowania
Zaleca się rozpuścić w niewielkiej ilości wody i dodać pod koniec gotowania.
Składniki
Ciecierzyca* (47%), Sfermentowany ryż* (34%), Sól morska, Woda.
(*) Rolnictwo organiczne.
Certyfikat
NL-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna163 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe26 g
-
Cukry19 g
-
Błonnik pokarmowy5.2 g
-
Białka6.8 g
-
Sól11.8 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.