Bio Sos sojowy Tamari Shoyu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Jakość procesu produkcyjnego
Calidad de proceso de elaboración
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bio Sos sojowy Tamari Shoyu opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Tamari Shoyu Bio Sos sojowy od Mimasa Ten produkt jest wytwarzany z (ekologicznej soi niemodyfikowanej genetycznie, pszenicy, wody, soli morskiej i nasion koji), ale proces fermentacji został przyspieszony z kontrolowanym ciepłem, dzięki czemu produkt jest gotowy za tydzień. Efektem końcowym jest sos sojowy.
Wskazanie
Zawiera wszystkie 9 niezbędnych aminokwasów i kwas octowy, który hamuje zanieczyszczenie i pomaga przezwyciężyć zmęczenie ciała. Pomaga także naszemu układowi trawiennemu, sterylizuje nas przed organizmami szkodliwymi dla naszego zdrowia i może zakwaszać inne pokarmy.
Sposób przyjmowania
Zaleca się dodanie niewielkiej ilości sosu sojowego (równowartość jednej łyżeczki kawy na osobę), aby poprawić smak potrawy. Do gotowania mięsa lub ryb może być stosowany jako zamiennik oleju, chociaż zużywa więcej.
Składniki
Tamari-shoyu, Soy
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna70 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8.7 g
-
Cukry2 g
-
Białka8 g
-
Sól5.17 g
-
Sód5.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.